Hondenschool Rijnmond

Dierenbescherming

Gehoorzame Huishond Maassluis

Vlaardingsedijk 5
3143 LN Maassluis GHVlaardingen Man met hond
Telefoon: 06 100 41 238
E-mail: ghmaassluis@dierenbescherming.nl 

Hieronder vind je alle informatie over onze locatie Maassluis. In het fotoboek Maassluis kun je foto's bekijken van deze locatie.

Lestijden

De training vindt plaats iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur en wordt gegeven op het veld van de ijsbaan aan de Vlaardingsedijk 5 te Maassluis, met uitzondering van de lessen 'de wijk in'. Deze worden gehouden op zaterdagochtend op een nader te bepalen locatie.

Drie keer per jaar start een nieuwe cursus waarbij tussentijds instromen mogelijk is. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op.

De trainers van Gehoorzame Huishond MaassluisTrainersgroep Vlaardingen- Maassluis

Jenny Kock
Jolanda de Jong
Karen Tak
Samantha Buitelaar
Nel Warren (administratie)

 

Lesrooster

Het rooster voor 2017: Blok 1 t/m 3

Het rooster van 2016 kun je via de links hieronder per blok bekijken.

Blok 1        Blok 2        Blok 3

Aanmelden

Zoals eerder vermeld, start er drie keer per jaar een nieuwe cursus waarbij tussentijds instromen mogelijk is. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 18.00-21.00. Om je aan te melden voor een introductieles kun je het aanmeldformulier invullen. Dit werkt helaas niet op een smartphone of tablet, alleen op een pc of laptop. Kijk voor de cursusdata op het bovenstaande lesrooster.

Afmelden

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn voor een les dan kun je je afmelden via ghmaassluis@dierenbescherming.nl of neem direct contact op met de hondenschool via telefoonnummer 06-10 041 238.

Route van Gehoorzame Huishond  Maassluis

Vlaardingsedijk 5
3143 LN Maassluis GHVlaardingen Man met hond

Per auto komende uit Rotterdam

Per auto komende uit Den-Haag